Baby box „Zdravo bebo“
Promovisanje na Facebook i Instagram društvenim mrežama
Izazov:
Udruženje patronažnih sestara i babica Srbije pokrenule je sjajan projekat - besplatnih poklon paketa za trudnice „Zdravo bebo“. U saradnji sa vodećim farmaceutskim kompanijama Baby Box „Zdravo bebo“ sadržao je kozmetiku i proizvode za mamu i bebu. Bila nam je velika čast da učestvujemo u ovom projektu i pružimo podršku u promociji „Zdravo bebo“ paketa putem društvenih mreža Facebook i Instagram.
Zadatak
Naš zadatak je bio jasan – promovisati Baby Box „Zdravo bebo“ i dobiti što je veći broj prijava zainteresovanih trudnica. Jedan on najefikasnijih načina generisanja kontakata (leads-ova) je svakako Facebook Leads kampanja. Kreirali smo formular za prijavu za besplatan poklon paket za trudnice i promovisali ga na Facebook-u i Instagram-u. Napravili smo nekoliko Custom Audience grupa kako bismo pokrili sve segmente tržišta i videli koja grupa daje najbolje rezultate.
Rezultat
Bili smo zaista prijatno iznenađeni kada smo videli rezultate kampanje. Za nepunih 7 dana za Baby Box „Zdravo bebo“ prijavilo se preko 1000 trudnica. Cena koju smo plaćali po kontaktu (Leads-u) bila je svega 0,04 EUR. Baby box „Zdravo bebo“ je za veoma kratko vreme osvojio srca budućih mama. Lojalnost i svakodnevna potražnja potvrđuju da smo uradili pravu stvar i da smo uspešno pronašli put do trudnica i mama.
+1000
Broj leads-ova
0,04 EUR
Cena po leads-u
9
Relevance score
Demark
Kancelarijski materijal na klik
Jamieson
Razlika koja snažno izdvaja – 360 pure
Klijenti
Kompanije sa kojima smo sarađivali:

Kontakt

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *