CryoSave
Stvaranje tržišnog lidera
Izazov:
CryoSave je najveća i tehnološki najnaprednija porodična banka matičnih ćelija u Evropi. CryoSave nas je angažovao da im pomognemo u kreiranju online marketing strategije sa ciljem da budu prepoznati kao lider u oblasti čuvanja matičnih ćelija iz krvi pupčane vrpce među roditeljima u Srbiji.
Zadatak
Glavni zadatak bio je poboljšanje vidljivosti na internetu kroz kreiranje sadržaja i vođenje nastupa na Facebook i Instagram korporativnim stranicama. Takođe, restrukturiranje Google Ads naloga bio je jedan od prioriteta kako bi se povećala efikasnost, broj poseta veb sajtu i maksimalno povećao broj konverzija (leads-ova). Uspostavili smo vizuelni i verbalni identiteti i kreirali sadržaj koji smo promovisali na društvenim mrežama. Korišćenjem više vrsta Facebook i Instagram kampanja uticali smo na povećanje svesti o značaju čuvanja matičnih ćelija, povećanje broj pratilaca na društvenim mrežama i obezbedili kontinuirane kontakte (leads-ove) trudnica zainteresovanih za uslugu čuvanja matičnih ćelija. Kompletno smo restrukturirali Google Ads kampanju. Izvršili smo detaljnu analizu tržišta i konkurencije i odabrali narelevantnije i najtraženije ključne reči koje se odnose na uslugu čuvanja matičnih ćelija. Prilagodili smo postojeće i napisali nove oglase, uključujući i kompletan set Google ekstenzija, kako bi bili sigurni da su svi oglasi relevantni i prilagođeni upitima korisnika.
Rezultat
Danas je CryoSave daleko bolje pozicioniran na internetu i predstavlja lidera na tržištu. Facebook stranica broji preko 42.000 pratilaca. Google kampanja ostvaruje CTR od preko 20%, što je znatno više od proseka industrije i još izraženija razlika u odnusu na CTR od 2% koji smo zatekli kada smo počeli sa radom. Ovaj podatak pokazuje pravi odabir ključnih reči i efektivnost kreiranih oglasa. Udeo u ukupnom broju pretraga (Impression share) je oko 97% što dovoljno govori o zastupljenosti CryoSave Google oglasa za odabrane ključne reči. Nakon što smo preuzeli Google Ads nalog, počeli smo i sa merenjem konverzija (poručivanje info materijala i prijave za uslugu čuvanja matičnih ćelija). Stopa konverzije se povećava iz godine u godinu (Conversion rate) za 50% što rezultira pozitivan ROI od čak 120%.
42.000
pratilaca na društvenim mrežama
50%
Rast konverzija
120%
Veći ROI
Abbvie
Recite ne bolu u leđima
Demark
Kancelarijski materijal na klik
Klijenti
Kompanije sa kojima smo sarađivali:

Kontakt

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *