Genoma
Genetičke analize za preciznu medicinu
Izazov:
Genoma Swiss Biotechnology veruje da je budućnost zdravlja u preciznoj medicine, a genetski testovi su put ka tome. Tranquility prenatalni test je novi proizvod za koji smo radili Google Ads kampanju sa ciljem da trudnice prilikom traganja za najboljim prenatalnim testom upravo posete i otkriju performance Tranquility testa.
Zadatak
Cilj nam je bio da na najbolji način odgovorimo na upite korisnika Google-a i da klikom na oglas korisnici pronađu željene informacije. Istražili smo tržište i definisali najpopularnije ključne reči. Napravili smo Google Ads nalog sa setom grupa oglasa koji su pokrivali odabrane ključne reči i napisali oglase koji će biti pravi odgovor na upite korisnika na Google-u. Povezali smo Google Ads i Analytics naloge i kreirali ciljeve (Goals) kako bismo na najbolji način pratili aktivnosti korisnika i merili konverzije (vreme provedeno na web sajtu, broj pregledanih stranica, kontakt forma, poručivanje testa).
Rezultat
Za nepuna 3 meseca postigli smo impression rate od 96% za najvažnije ključne reči kao što su prenatalni testovi, testovi u trudnoći, amniocenteza i imena konkurenata. U prilog tome ide i stopa konverzije (Conversion rate) od preko 14%. Zahvaljujući povećanom saobraćaju za 43% i preko 150 konverzija na mesečnom nivou, udeo prodaje Tranquility prenatalnog testa dostigao je neverovatnih 28% ili četvrtinu tržišta prenatalnih testova.
63%
Broj poseta web sajtu
96%
Impression share
14%
Conversion rate
Jamieson
Razlika koja snažno izdvaja – 360 pure
Abbvie
Recite ne bolu u leđima
Klijenti
Kompanije sa kojima smo sarađivali:

Kontakt

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *