Kampanje
Približite se vašim potrošačima i neka oni budu najbolji ambasadori vašeg brenda.

Društvene mreže su pre svega vizuelni mediji. Bilo da je to najnoviji post na Facebook-u, Instagram Story ili sponzorisana objava na LinkedIn-u, važno je da privučete pažnju vaše publike, zainteresujete je da sazna više o vama i budete pravi izvor informacija. Društvene mreže su mnogo više od običnog kanala komunikacije; danas svaka marketing kampanja mora biti društvena.

Kako su društvene mreže stvorene za povezivanje ljudi, brendovi moraju biti svesni onoga što objavljuju i kako sebe predstavljaju. Za uspešnu komunikaciju sa vašim klijentima - i potencijalnim klijentima - morate pokazati ljudsku stranu svog brenda.

Prednosti društvenih mreža
Koristite prednosti društvenih mreža - jer bez toga propuštate brz, jeftin i efikasan način da dosegnete do skoro polovine svetske populacije.
crelevance score
Širenje svesti o brendu
CTR
Lojalnost i angažovanost publike
conversion acquisition action
Kredibilitet i pozitivan imidž
reach
Direktna komunikacija sa potrošačima
Najbolji način da razvijate biznis i ostvarite vaše poslovne ciljeve

Bez obzira na to kojim poslom se bavite, oglasi na društvenim mrežama mogu biti izuzetno učinkoviti i proizvoditi sjajno rezultate za vas.

Facebook nudi marketarima jednu od najmoćnijih platformi za oglašavanje na svetu. U zavisnosti od cilja, Facebook i Instagram kampanje omogućavaju biznisima da dosegnu do precizno definisane publike, putem različitih vrsta oglasa, na različitim uređajima.

Prednosti oglašavanja na društvenim mrežama
Prednost kampanja na društvenim mrežama je upravo mogućnost da se oglašavamo pravim ljudima, sa pravom porukom i u pravom momentu. Ali zajedno sa velikim mogućnostima dolazi i kompleksnost korišćenja.
CPC
Napredne opcije targetiranja
bid strategy
Precizno merenje rezultata i učinka
ROAS
Niži troškovi oglašavanja
quality-score
Višestruki efekti na imidž i poslovanje
Kako Marketer može da vam
pomogne?
Reči su samo reči. Priče su samo priče. Ali u pravom kontekstu one postaju žive. Mi znamo da nije sve u samoj poruci, već u svemu onome što se dešava oko nje i što joj daje pravi smisao.
Kvalitetan sadržaj je samo sadržaj ako se ne promoviše na pravi način. Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo i dokazane rezultate u marketingu na društvenim mrežama.
Garantujemo:
Vizuelno i verbalno atraktivan sadržaj
Stvaranje jake baze korisnika
Lojalnost i pozitivan imidž
Kreiranje inovativnih kampanja usmerenih na rezultat
Transparentnost i jasno izveštavanje
Identifikovanje i povezivanje sa ključnim influenserima

Marketer pomaže kompanijama da maksimiziraju vrednost koju dobijaju od marketinga na društvenim mrežama. Mi osnažujemo naše klijente da ostvare svoje ciljeve.

Budite sigurni izborom agencije Marketer.
Angažujete vrhunske stručnjake i dobijate najbolja znanja iz oblasti
digitalnog marketinga.

Kontakt

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *