Unapredite
vaš internet marketing
Kreiramo i implementiramo vrhunske online kampanje koje daju rezultat.
Istina je da su potrošači postali zahtevni kao nikada pre, ali marketari nikada nisu imali više mogućnosti da zadovolje njihove potrebe.
Naši projekti
Ponosni smo na
Stvaranje tržišnog lidera
CryoSave
Stvaranje tržišnog lidera
Recite ne bolu u leđima
Abbvie
Recite ne bolu u leđima
Razlika koja snažno izdvaja – 360 pure
Jamieson
Razlika koja snažno izdvaja – 360 pure
Kancelarijski materijal na klik
Demark
Kancelarijski materijal na klik

Rekli su o nama

Zaslužili smo njihovo poverenje

Gunther Cousters

izvršni direktor operacija, CryoSave

"Marketer je naš dugogodišnji partner. Njihova profesionalnost, briga i posvećenost svakoj kampanji je uvek na visokom nivou. Svakako naš siguran partner i u budućnosti."

Dejan Filipović

direktor

"Marketer je pre svega sjajan tim. Njihovo znanje i komercijalni način razmišljanja omogućili su nam da tokom godine uvećamo ukupne prihode uz pomoć Google oglašavanja za neverovatnih 55%. Radujem se saradnji sa njima."

Goran Laketić

menadžer poslovne jedinice

"Digitalni marketing podrazumeva kontinuiranu trku sa budućnošću i novim trendovima. Marketer nam je pomogao da predviđamo i donesemo dobre odluke u prilagođavanju i razvoju naše digitalne strategije."

Tatjana Dimitrijević

predsednica Udruženja patronažnih sestara i babica Srbije

“Marketer nam je pomogao da putem online promocije, za kratko vreme, pronađemo put I osvojimo srca trudnica i mama. Lojalnost i rast potražnje pokazuju nam da smo na dobrom putu."

Marija Erić

brend menadžer

"Veliko je zadovoljstvo raditi sa Marketer timom. Ostavljaju snažan utisak posvećenosti poslu. Precizni su i sa njima sve ide nekako sa lakoćom. Njihove ideje i kreativna rešenja pomogli su nam da na pravi način komuniciramo sa tržištem i visoko pozicioniramo naš brend u svesti potrošača."

Kontakt

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *